"Кей партнърс"EООД - Агенция за контейнерни превози е независима частна компания създадена през 2004 година от специалисти в областта на контейнерните превози, с дългогодишен опит като линейни агенти на различни контейнерни линии и международни спедиции.

От създаването си до момента фирмата е в непрекъснат възход и увеличаване на извършените превози, като има като клиенти хипермаркети за бяла и черна техника, основни вносители на велосипеди, мотоциклети, обувки и др.

Агенцията е изпълнявала и изпълнява различни транспортни проекти - както стандартни, така и много усложнени с трудни логистични решения. До момента няма приета задача, която да не е изпълнена успешно, независимо от степента на сложност.

Основната цел на организацията е да се предложи отличен сервиз на своите клиенти базиран на най-добрия баланс - качество на превоза/цена.

Разбирането ни за успешна дейност е  превоза и съпътстващите процедури да бъдат извършени така, че клиента да бъде напълно удоволетворен от предоставената му услуга.

Подхода към всеки клиент е индивидуален, в зависимост от конкретните необходимости и разбирания.

Държим на доброто партньорство и взаимното уважение. Гарантираме коректност и дискретност.

Опита и познаването на детайлите позволяват да се предостави  най-доброто решение на нашите клиенти за превоз на стоките им.

С действията си агенцията осигурява точно доставяне на товарите, намаляване на транспортните разходи и транзитното  време, успоредно с пълната информираност за движението на пратките във всеки един момент.

"Кей партнърс"EООД - Агенция за контейнерни превози е в договорни отношения и работи с всички основни контейнерни линии обслужващи пристанищата в България и Гърция.

Фирмата има изградена агентска мрежа в Китай, както и агенти в Гърция, Турция, Украйна и Дубай. Имаме възможност да предложим услуги в почти всички световни пристанища.


Ще се радваме ако ни предоставите възможността да демонстрираме пред Вас нашите услуги и се възползвате от опита ни!

Моля не се колебайте да се свържете с нас!
НАЧАЛО         ЗА НАС        КОНТАКТИ         КОНТЕЙНЕРИ       ЗАСТРАХОВКА      ТЕРМИНИ      РЕКЛАМА       СНИМКИ
Вече 20 години извършваме качествени услуги за нашите клиенти!
KEY PARTNERS LTD
Container Shipping Agency
НАЧАЛО         ЗА НАС        КОНТАКТИ         КОНТЕЙНЕРИ       ЗАСТРАХОВКА      ТЕРМИНИ      РЕКЛАМА  
Copyright © 2009 Key Partners Ltd. All Rights Reserved.